Laatste pup van Elisa naar nieuwe baasje.

      Reacties uitgeschakeld voor Laatste pup van Elisa naar nieuwe baasje.

Suela 6,5 week

Vandaag is Suela (Lucka) de laatste Spaanse Waterhond pup van Elisa’s nestje opgehaald. Zij is een weekje langer gebleven en dat was best een feestje. Ze mocht lekker met de grote honden meedoen in de huiskamer, met ze spelen en naar buiten. Nu is ze met haar nieuwe baasje Mariska mee. Ik heb haar vol vertrouwen aan haar meegegeven. Wat zal het rustig zijn, zonder pups!

De pups 2 weken oud

 

Het was een mooie ervaring. Om de pups geboren te zien worden. De eerste dagen waarin ze er zo hulpeloos uitzien, maar wel de weg weten te vinden naar de moeder om te drinken. De eerste stapjes toen ze nog vaak omvielen, of zelfs achteruit liepen. De oogjes en de oortjes die open gingen en de eerste geluidjes. En dan na een paar weekjes gaat de ontwikkeling steeds sneller. Ook van de stembanden! Maar vanaf de eerste dag zijn ze elke nacht stil geweest, dat had ik niet verwacht.

Lekker in de speeltuin

Alles gaat zo snel bij de geboorte wogen ze +/- 340 gram na 8 weken toen ze het nest verlieten +/- 5000 gram. En hebben ze ook heel wat praatjes. Mooi om te mogen meemaken.

Eerste wandeling samen.