FOTO’S SPAANSE WATERHONDEN PUPS 13-11-2016

6 gedachten over “FOTO’S SPAANSE WATERHONDEN PUPS 13-11-2016

 1. Irene

  Inmiddels hebben wij onze pup Brisa opgehaald. Voor ons een groot feest en voor Marijke even een emo- moment.
  Marijke heeft het , met steun van Bert , geweldig gedaan, waardoor wij een blije, vrije pup en gezonde hebben die zich snel aanpast.
  Altijd even gastvrij als wij op bezoek kwamen en altijd klaar met goede tips en ideeën. Een welkomstpakket, papieren, info, verzorgingsmiddelen; alles tot in de puntjes verzorgd.
  Wij zij heel blij dat we bij haar in Etten-Leur ( niet naast de deur) onze pup hebben mogen ophalen. Wij hebben haar al bij andere geïnteresseerde Perro liefhebbers aangeraden!
  Wij hopen heel lang plezier te zullen hebben met Brisa.
  Nogmaals veel dank!

  1. Marijke van der Maat Auteur bericht

   Bedankt voor je aardige bericht.
   Inderdaad een emotioneel moment om Brisa los te laten. Het was de eerste pup die het nest verliet dat ik emotioneel werd overviel mij echt. Ik heb in de 8 weken van verzorgen en ervan genieten toch een band met de pups opgebouwd.
   Dat is maar goed ook denk ik, want ik ben er heel intensief mee bezig geweest en de pups zijn van mij afhankelijk totdat ze weggaan.
   Ik vind het heel fijn om te horen dat jullie de manier waarop het gegaan is van wachtlijst tot ophalen prettig hebben ervaren.

 2. Mariska

  Inmiddels hebben we de pups ook al in de tuin zien spelen op video. In het echt zijn ze nog leuker. De pups groeien goed en worden wereldwijs en wegwijs gemaakt door moeder Elisa en door Marijke (met steun van Bert). Super hoe zij met de pups omgaat en ons mee neemt in de ontwikkeling van onze pup.

 3. Irene

  Ik blijf maar kijken naar de pups! Zo leuk en ontroerend! Ik kijk uit naar het moment ze weer in het echt te zien, voelen en ruiken. X

 4. Irene

  Afgelopen weekend hebben we Elisa en haar pups voor het eerst in het echt mogen bewonderen en vasthouden. Wat zijn ze schattig en lief en wat zien ze er gezond en goed verzorgd uit.
  Elisa zorgt goed voor haar eerste nestje pups en Marijke en Bert zijn er ook druk mee. Bedje verschonen, wegen , juiste temperatuur , socialisatie etc
  Wat heerlijk om te zien dat ze in een huiselijke , vertrouwde sfeer opgroeien. Elisa is daarom heel relaxed en ook Kora loopt vrij rond en gedraagt zich als tante.
  We kijken er naar uit ze weer te zien.

  1. Marijke van der Maat Auteur bericht

   Vandaag hebben we de “speeltuin” voor de werpkist gezet om ze meer bewegingsruimte te geven.
   Nu klimmen ze in en uit de werpkist en gaan op ontdekkingstocht in de “speeltuin”.

Gesloten voor reacties.