Layla is bevallen van 3 prachtige pups

Na heel veel graven in alle hoeken van het huis en manden is Layla vanavond 23-01-21 begonnen met de bevalling. Om 20:20 is de eerste pup geboren een mooi zwart teefje. Ze was meteen heel levendig. Een knappertje. Ze woog 390 gram. Ze ademende meteen goed en viel meteen aan om te drinken.

Bevallen op de witte bank

Daarna duurde het lang voor er weer weeën kwamen. Na 2 uur had ze wel het vruchtvlies van de volgende pup naar buitengewerkt. Daar bleef het jammer genoeg bij. Af en toe kwam er een wee voorbij, maar die was te zwak, om wat later bleek een grote pup, eruit te persen.

De eerstgeborene van Layla del Turco Andaluz

We zijn om 24:00 naar dierenhospitaal Visdonk gegaan. Ze kreeg een injectie om de weeën op te wekken. Dat lukte een beetje maar de pup kwam niet van zijn plaats. Toen overlegd hoe verder. Kort daarna besloten om een keizersnede uit te gaan voeren.

De keizersnede is bijzonder goed verlopen. De eerste pup die eruit kwam was degene die eigenlijk in de weg zat. Een heel fors reutje van 550 gram, daarna kwam ook een flink teefje van 455 gram. Om 2 uur vannacht waren we weer thuis. Gelukkig geen controle ivm de avondklok!!

11 gedachten over “Layla is bevallen van 3 prachtige pups

 1. Johan Van Peteghem

  Proficiat met de 3 pups, levend en wel.
  Spijtig voor Layla dat het met een keizersnede moest, hopelijk spoedig en goed herstel.

 2. Cint en Diny Otterloo Waalre

  Proficiat met de drie gezonde pups!
  Hopelijk maakt Layla het, ondanks de zware bevalling, goed!
  Sterkte met de verzorging!
  Groetjes van ons.

 3. Cate

  Gefeliciteerd wat fijn dat alles toch weer goed afgelopen. 3 prachtige kittens! Tja en controle bij de avondklok? Haha nood breekt wetten lijkt me? Geniet allemaal. Knuffel aan moeder.

 4. Sylvia Seip

  Gefeliciteerd met deze prachtige kleine wondertjes. Ik heb jullie pagina geliked, omdat ik zelf enorm fan ben van dit fantastische ras. En jullie hadden een geldige reden hoor om de avondklok te negeren. .. Geniet van deze leuke tijd, en veel beterschap voor Mamma ❤️ Lieve groetjes Sylvia en Waterhond Nelson

 5. Tine Vercruysse

  Fantastisch nieuws!
  Hartelijk gefeliciteerd!
  En nu genieten van dit piepjong nestje. ❤️

 6. Marc en Renate

  Hoi Marijke,
  Gefeliciteerd !!
  Fijn dat het achter de rug is, wat een avond en nacht zeg.
  Gelukkig dat het dankzij de keizersnede goed is gegaan.
  En wat heeft Layla goed voor de kleintjes gezorgd, flinke puppy’s.
  Gr Marc en Renate

 7. Theo

  O wat een prachtig nieuws! We hadden de website continue ververst om vers van de pers de bevalling te volgen. Wat een schatjes!! Hopelijk herstelt Layla snel van de keizersnee. Gefeliciteerd Marijke en Bert! Hopelijk kunnen we binnenkort komen kijken. Groetjes Paulien en Theo

Gesloten voor reacties.