TOCH GEEN RÖNTGENFOTO

      4 reacties op TOCH GEEN RÖNTGENFOTO

CONTACT MET DIERENKLINIEK

Zojuist heb ik gebeld met een van de betere dierenklinieken bij ons in de buurt, Dierenhospitaal Visdonk.

Ik wilde weten wat zij ervan vinden om een röntgenfoto te laten maken om te weten hoeveel pups Elisa verwacht. Zij hebben het mij afgeraden omdat het toch schade toe kan brengen aan de ongeboren pups.

Goede raad is duur,  maar niet in dit geval. Ik heb dan ook besloten om geen röntgenfoto te laten maken. Natuurlijk zijn we allemaal heel nieuwsgierig naar hoeveel pups er geboren zullen worden. Maar we zullen toch moeten wachten tot het eind van de bevalling om te weten hoeveel pups er zijn.

Gezonde pups zijn belangrijker dan weten hoeveel pups Elisa gaat krijgen. Tevens lopen we geen risico dat ze bij de kliniek een infectie oploopt van de andere dieren daar.

 

4 gedachten over “TOCH GEEN RÖNTGENFOTO

 1. Irene

  Heel begrijpelijk, Marijke. Had ik ook niet gedaan in dit geval.
  We wachten gewoon nog een tijdje.
  Je bent er druk mee; spannend hoor!

  1. Marijke van der Maat Auteur bericht

   Het is inderdaad heel druk. Qua eten is ze ook erg kieskeurig geworden, dus moet ik erg creatief zijn.
   Ze heeft de afgelopen dagen nieuwe haring gegeten dat ging er goed in. en wat brokken. Ze is verwend denk ik.

Gesloten voor reacties.